Uw account

Betalingsmogelijkheden

Qshops

Qshops

Over ons

Samsung Galaxy S2 scherm vervangen


De Samsung Galaxy S2 , is de opvolger van de Galaxy S. Een veel voorkomende reparatie is het de scherm reparatie. Bij de Galaxy S2 valt het LCD niet te scheiden van het touchscreen. Bij een beschadiging aan het scherm dienen deze dan ook beiden vervangen te worden.

Klik hier voor de tarieven van de Samsung Galaxy S2 reparaties


Smartphoneworld biedt deze reparaties aan professioneel, snel en vakkundig. U zult geen persoonlijke gegevens verliezen tijdens het vervangen van het scherm.

scherm vervangen

Indien je nog andere problemen hebt aan je Galaxy S2 is het ook mogelijk om een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel en na het onderzoek nemen wij contact met je op voor de eventuele reparatiekosten.

Het vervangen van het scherm neemt plusminus 30 minuten in beslag. Je kunt bij Smartphoneworld binnen stappen wanneer het je het best uitkomt, je hoeft geen afspraak te maken en kunt onder genot van een bakje koffie op het vervangen van je scherm wachten.

Het beeldscherm snel vervangen per post of op afspraak, dit is mogelijk bij Smartphoneworld.

Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten. Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.

 Samsung Galaxy S2 scherm vervangen

Samsung Galaxy S2, Touchscreen / LCD Scherm reparatie

  • Is het glas van uw Samsung Galaxy S2 beschadigd of reageert uw toestel niet of niet goed meer op het aanraken of is uw display defect?
  • Waarschijnlijk is dan uw touchscreen/lcd scherm defect.
  • Bij vervangen van het touchscreen/lcd scherm, zal het defect en/of schade aan uw Samsung Galaxy S 2 verholpen zijn.
  • Let Op bij deze reparatie wordt zowel het touchscreen als lcd vervangen dit is namelijk een vaste unit.
  • Reparatietijd bedraagt ongeveer 60 minuten.